Kropslæsning / Behandling
Find Nanas behandling på Facebook

Eksklusiv behandling til dig

 
Når jeg har læst din krops fortællinger, giver jeg dig den behandling, du har brug for her og nu. Jeg bruger min intuition og erfaring som kranio-sakral terapeut, øreakupunktør, healer og conversiologisk fodbehandler. Det betyder, at jeg er 100% til stede i nuet, hvor jeg mærker de følelser, der er på spil og dermed tager fat i årsagen til din krops symptom. Der skjuler sig tit flere følelser bag ved et symptom, da den ene følelsesblokering kan dække over en anden.
 
 
Behandlingen er blid, føles nærmest som blid massage. Men den er alligevel dybdegående. Med nænsom berøringsteknik hjælper jeg kroppen til at helbrede sig selv. Komme tilbage til sig selv. For at du kan mærke dig selv, mærke din krop og dine følelser, tager jeg også fat i din vejrtrækning. Det er vigtigt at trække vejret dybt, at bruge din store vejrtrækningsmuskel, diafragma, korrekt. Ellers har du ikke kontakt med din krop.
Jeg behandler hele det kranio-sakrale system, som er centralnervesystemet med hjernen og rygmarv + tilhørende knogler og membraner. Under behandlingen bruger jeg meget energi. Det gør det lettere at forløse følelserne, der ligger og blokerer.
 
Efter behandlingen kan du føle dig løftet. Føle, at du får mere overskud og energi og nærmest svæver afsted.
 
 
 
 
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675