Fodlæsning / Fodlæseruddannelsen
 

Fodlæseruddannelsen

Danmarkspremiere! 

Fodlæseruddannelsen er helt ny i Danmark.
Så du bliver del af noget hot og spændende som fodlæser ❤️
 
Igennem fodlæseruddannelsen lærer du at læse føddernes linier, struktur, farver, størrelse, tekstur med hands-on (foot-on!) fra første mødegang. Vi gennemgår forskellige fodtyper, tæernes temaer i forhold til chakraerne og forskellige fodproblemer.
 • Målet med en fodlæsning er at vise klientens personlighed, potentiale og muligheder og give råd og vejledning. Sådan så klienten kommer tilbage til sin midte, sin "rette vej".
I løbet af uddannelsen arbejder vi med at se, hvordan personligheden viser sig i fødderne, hvordan man lever sit potentiale, hvor man kommer fra (barndom), og hvilke udfordringer man har her og nu. Det inkluderer fodtyper, tæernes temaer og chakra.
Du arbejder også med dig selv – med at stole på din intuition, når du sidder med et par fødder i hånden. Men ved at lære andres og dine egne fødder at kende, får du hjælp til din egen vej og det, der måske kan være svært for dig selv. Vi arbejder også med din energi, så du kommer på en højere frekvens der gør det muligt for dig at skelne, hvad der er dit og hvad der er klientens. Og vi arbejder ud fra etiske retningslinier, så din vejledning bliver mild og en positiv oplevelse for din klient.

Der er en behandlingsdel, hvor vi vejleder i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Hvad kan man gøre for at afhjælpe? Her får din klient også selvbehandlingsværkstøjer med hjem som fodbad og fodsalt, gode punkter på foden til afhjælpning af søvnproblemer, god jordforbindelse. 

Fodlæseruddannelsen

henvender sig til alle, der er interesseret i fødder og ønsker at læse dem og tyde deres fortællinger. Det kan være, du er zoneterapeut eller fodterapeut og gerne vil videreuddanne dig, er nysgerrig på et andet perspektiv på fødderne. Det kan også være, du "bare" synes, fødder er spændende og har lyst til at dykke ned i deres fantastiske og forunderlige verden. Det vigtigste er, at du er åben over for at lære noget nyt og ønsker at udvikle dig personligt og arbejde med din egen energi.
 

Modulerne

Fodlæseruddannelsen består af 12 moduler med en afsluttende prøve. Den er delt i 4 niveauer med hver 3 moduler, hvor der både er øvelser og skriftlige opgaver fra gang til gang. Der bliver læsning af fod-billeder og levende fødder, og du skal også øve dig på "kaniner" derhjemme.
Hvert modul består af 2 dage på 6 timer hver. Den ene dag er online. Den anden dag er med personligt fremmøde. Til hvert modul er knyttet vejledning og rådgivning til dig. Så du virkelig får lært stoffet og føler dig godt klædt på fagligt som fodlæser. Imellem modulerne bliver der øvelser og opgaver, og vi bruger Facebook/whatsapp.
 
                                                 
 

Det får du: 

 • et uddannelsesforløb, hvor din intuition trænes og du udvikler dig personligt 
 • enestående viden om fødderne sammensat specielt til uddannelsen
 • nye muligheder for at forstå dig selv og andre
 • nye perspektiver på dit personlige liv og dit behandlerliv
 • de nyeste materialer om fodlæsning - også på dansk!
 • et øveforum på Facebook eller whatsapp sammen med hele holdet, hvor du også kan stille spørgsmål
 • et kontinuerligt forløb, hvor du kan træne og få råd og vejledning
 • en uddannelse, der er fuldstændig ny og hot! 
 • du bliver blandt Danmarks eneste fodlæsere ❤️
Du kan tage et eller flere moduler, som du vil. Men jeg anbefaler, at du tager modulerne i rækkefølge, da de bygger ovenpå hinanden. Du er altså ikke forpligtet til at tage hele uddannelsen. Fodlæseruddannelsen afsluttes med en prøve, der består af en teoretisk og en praktisk del. Du er ikke forpligtet til at tage prøven.

 

Priser

Et modul koster 2475 kr., inkl. kursusmaterialer
Ved køb af 3 moduler, får du 1000 kr. i rabat. - pris i alt 6425 kr. 
Ved køb af hele udannelsen får 5000 kr. i rabat. - pris i alt 24.700 kr.
Mulighed for ratebetaling: du kan betale i rater. Ved køb af et eller flere moduler kan du betale i 2, 5 eller 10 rater. Ring og hør nærmere.
 
Du er meget velkommen til at henvende dig og høre nærmere om fodlæseruddannelsen og tilmelding:
 • Nana Michelsen- tlf.  25210675 eller mail: nami2222@hotmail.com
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Trondhjemsgade 11, parterre, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675