Fodlæsning / Fodlæseruddannelsen

Nanas fodlæserskole

Nanas fodlæserskole - Danmarkspremiere sept. 2019!

Velkommen til Danmarks første og enestående FODLÆSERUDDANNELSE.
Velkommen til dig, der bliver del af noget hot og spændende som fodlæser ❤️
 
Fodlæseruddannelsen henvender sig til alle, der er interesseret i fødder og ønsker at læse dem og tyde deres fortællinger. Det kan være, du er zoneterapeut eller fodterapeut og gerne vil videreuddanne dig og er nysgerrig på et andet perspektiv på fødderne. Det kan også være, du "bare" synes, fødder er spændende og har lyst til at dykke ned i deres fantastiske og forunderlige verden. Det vigtigste er, at du er åben over for at lære noget nyt og ønsker at udvikle dig personligt og arbejde med din egen energi.
 

Det får du:

 • en uddannelse, der er opbygget, så du bliver "taget i hånden" med øvelser, opgaver og "foot-on" = fodlæsning fra 1. mødegang. Det giver dig masser af træning fra start af. Du kommer til at føle dig mere og mere sikker og stole mere og mere på dig selv og din egen intuition. Og det er afgørende for, at du udvikler dig til at blive blandt DANMARKS FANTASTISKE FODLÆSERE.
 • en erfaren underviser, der støtter, vejleder og rådgiver dig - der, hvor du er i din proces 
 • en nyskabende uddannelse, der sætter dig i stand til at se og forstå dig selv og andre mennesker ud fra viden om analyse af personlighed igennem fødderne
 • konkrete værktøjer til analyse af fødderne
 • et uddannelsesforløb, hvor din intuition trænes og du udvikler dig personligt
 • enestående viden om fødderne sammensat specielt til uddannelsen
 • et fællesskab på holdet, hvor vi hjælper hinanden 
 • nye perspektiver på dit personlige liv og dit behandlerliv
 • materialer, der gør dig klogere og skarpere på fodlæsning
 • et øveforum på Facebook /whatsapp, hvor du er i kontinuerlig kontakt med dit hold og underviser Nana Michelsen og kan stille spørgsmål
 • et kontinuerligt forløb, hvor du kan træne og få råd og vejledning
 • en uddannelse, der er fuldstændig ny og hot!
 • du bliver blandt Danmarks første og eneste fodlæsere 
 • DET VIGTIGSTE I UDDANNELSEN ER DIG SOM FODLÆSER, så derfor arbejder vi med din intuition og din egen fede energi. Så du kan omfavne den, du virkelig er, gå din rette vej og få kontakt med din sjæl og udvikle dig på din helt egen måde ❤️
 

Mål

Igennem fodlæseruddannelsen lærer du at læse føddernes linier, struktur, farver, størrelse, tekstur med hands-on (foot-on!). Du læser fødder fra 1. mødegang og får masser af træning, der gør dig mere og mere sikker. Så du bliver sikker på det faglige, men også dig selv som fodlæser. Vi gennemgår forskellige fodtyper, tæernes temaer i forhold til chakraerne og forskellige fodproblemer.
 • Målet med en fodlæsning er at vise klientens personlighed, potentiale og muligheder og give råd og vejledning. Sådan så klienten kommer tilbage til sin midte, sin "rette vej".
I løbet af uddannelsen arbejder vi med at se, hvordan personligheden viser sig i fødderne, hvordan man lever sit potentiale, hvor man kommer fra (barndom), og hvilke udfordringer man har her og nu. Det inkluderer fodtyper, tæernes temaer og chakra.
Du arbejder også med dig selv – med at stole på din intuition, når du sidder med et par fødder i hånden. Ved at lære andres og dine egne fødder at kende, får du hjælp til din egen vej og det, der måske kan være svært for dig selv. Vi arbejder også med din energi, så du kommer på en højere frekvens der gør det muligt for dig at skelne, hvad der er dit og hvad der er klientens. Og vi arbejder ud fra etiske retningslinier, så din vejledning bliver mild og en positiv oplevelse for din klient.

Der er en behandlingsdel, hvor vi vejleder i forhold til fodproblemer som knyst og hælspore. Hvad kan man gøre for at afhjælpe? Her får din klient også selvbehandlingsværkstøjer med hjem som fodbad og fodsalt, gode punkter på foden til afhjælpning af søvnproblemer, god jordforbindelse. 

Modulerne

Fodlæseruddannelsens grundforløb er en 3 måneders uddannelse, hvor du udvikler dine evner og færdigheder som fodlæser. Herefter har du mulighed for at tage overbygningens niveau 2, 3 og 4 for at blive professionel fodlæser, hvis du ønsker det.
 
Hele fodlæseruddannelsen er en 1-årig uddannelse. Den består af 12 moduler med en afsluttende prøve. På billedet nedenunder kan du se, at der er 4 niveauer med hver 3 moduler, hvor der både er øvelser og opgaver fra gang til gang. Der bliver læsning af fod-billeder og levende fødder, og du skal også øve dig på "kaniner" derhjemme. Så du virkelig får lært stoffet og føler dig godt klædt på fagligt som fodlæser.
 
Alle moduler består af 2 dage. Den ene dag er med personligt fremmøde, hvor du er sammen med dit hold. Den anden er online, hvor du sidder hjemme. Imellem modulerne bliver der øvelser og opgaver, og du bliver del af en lukket Facebook eller whatsapp-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål. 
                                                 
Du kan tage et eller flere moduler, som du vil. Men jeg anbefaler, at du tager modulerne i rækkefølge, da de bygger ovenpå hinanden. Du er altså ikke forpligtet til at tage hele uddannelsen. Fodlæseruddannelsen afsluttes med en prøve, der består af en teoretisk og en praktisk del. Du er ikke forpligtet til at tage prøven.

 

Praktisk info

Datoer for grundforløb:
1. modul: lørdag 21.9.   kl. 9.30-17.30  + onsdag 2.10. kl. 17-21 (online)
2. modul: lørdag 26.10. kl. 9.30-17.30 +  torsdag 7.11. kl. 17-21 (online)
3. modul: lørdag 23.11. kl. 9.30-17.30  + onsdag 4.12. kl. 17-21 (online)
 Modul 4-12: det videre uddannelsesforløb aftales med holdet.
 

Sted:

Undervisningen foregår i dejligste omgivelser i Sepstrup, tæt på Silkeborg:
Nanas behandling, Sepstrupvej 63, 8653 Them, tlf. 25210675 + online (hjemme hos dig).
Der kan max være 8 deltagere på holdet. 
 

Din investering 

Du kan købe et eller flere moduler.
Et modul koster 2675 kr., inkl. kursusmaterialer, som du modtager på kurset.
For at sikre din plads, bedes du betale ved tilmelding:
her kan du betale et modul (samlet betaling på 2675 kr.)
Hvis du ønsker at betale i flere rater, kan du henvende dig hos mig. 
 
Ved køb af grunduddannelsens 3 moduler får du 500 kr i rabat: pris i alt 7525 kr.
Her kan du betale samlet pris for 3 moduler med rabat  (i alt 7525 kr.)
Ratebetaling: Betaler du månedsvis over 5 måneder er prisen pr. måned 1549 kr. Køb ratebetaling her.
Hvis du ønsker at betale i flere rater, kan du henvende dig hos mig.
 
Ved køb af hele uddannelsen, alle 12 moduler, og betaling af hele beløbet får du 3000 kr. i rabat - pris i alt 29.100 kr. Køb hele uddannelsen her
Ratebetaling: Betaler du månedsvis over 12 måneder er prisen pr. måned 2449kr.  Køb ratebetaling her.
 
Du er meget velkommen til at henvende dig og høre nærmere om fodlæseruddannelsen og tilmelding:
 • Nana Michelsen- tlf.  25210675 eller mail: nami2222@hotmail.com
Nana Michelsen | Sepstrupvej 63, 8653 Them og Masnedøgade 20,2.sal, 2100 København Ø  | Tlf.: 25210675